Heeft u (tijdelijk) één woning te veel? Dan is verhuur van uw woning of appartement een optie. De verhuur van uw woning vraagt om een professionele benadering. Kennis van het huurrecht en de markt gecombineerd met het juiste netwerk en een bij u passende makelaar, zijn een voorwaarde om tot een succesvolle verhuurbemiddeling te komen.

Premium Housing heeft als vaste partner, Executive Home Rentals. Zij beschikken over regionaal georiënteerde kantoren en hebben in 20 jaar tijd een relevant netwerk opgebouwd van aanhurende partijen. Daarbij zijn zij zeer servicegericht en werken altijd in het belang van de verhuurder.

 

De gespecialiseerde verhuurmakelaars besteden ruim de tijd om u te informeren over alle aspecten welke met de verhuur van uw woning te maken hebben. Zij adviseren u uiteraard over de wijze waarop uw woning het beste verhuurd kan worden en welke huurprijs passend is voor uw woning.De doelstelling van alle bij ons aangesloten makelaars is om u als verhuurder geheel te ontzorgen. Om die reden bieden wij ook beheerdiensten aan en kunt u met een gerust hart het gehele verhuurproces (klikbaar maken) uitbesteden.

Is één van de volgende situaties voor u van toepassing?

  • De verkoop van uw woning wil niet vlotten en overweegt verhuur van uw woning
  • U bent een vertrekkende expat en wilt uw woning tijdelijk verhuren
  • U gaat op wereldreis en wilt uw woning niet onbewoond achterlaten
  • U gaat samenwonen maar wilt uw eigen woning (nog) niet verkopen, maar denkt aan verhuur van uw woning